atroepje026aa334

ZWAARDEN

Op zoek naar zwaarden ?

Klik Zwaarden voor een overzicht van onze collectie.

Bij Zwaardenwinkel.nl vind je een grote verzameling zwaarden die steeds wordt aangevuld en vernieuwd. Voor de liefhebbers van games en films zijn er zwaarden uit bijvoorbeeld Lord of The Rings, Assassin's Creed en Braveheart . Wat we niet in de winkel op voorraad hebben, kan besteld worden.

Voor clubs en terugkerende verzamelaars van zwaarden bieden we speciale voorwaarden en kortingen. Bij een bestelwaarde van meer dan 50€ is de verzending gratis en ontvang je bijvoorbeeld al een kortingcode van 10% die je kan verzilveren bij een volgende aankoop.

In onze webshop kan elke liefhebber of verzamelaar lekker snuffelen, maar het is ook mogelijk om onze winkel in Zeeland te bezoeken en je favoriete zwaard even te betasten. Je bent altijd welkom en je bent bij ons dus ook zeker dat het niet gaat om een spookwebshop.

Vind je niet direct het zwaard dat je zoekt, kan je steeds via email even vragen of we het kunnen vinden bij onze leveranciers. Wij hebben direct inzicht in de voorraad van enkele grote importeurs en kunnen je gewenste zwaard dus makkelijk traceren. Het maakt niet uit of je een historisch, film- of fantasiezwaard zoekt, vraag het gerust.

De meeste zwaarden zijn gemaakt van roestvrij edelstaal en zijn bedoeld als decoratie, maar we kunnen ook battle ready zwaarden leveren van elke gewenste kwaliteit en in elke prijsklasse.

Groetjes uit Zeeland,

Tilly

Vikingzwaard

historisch zwaard

zwaard Lord of The Rings